Tailàndia

Creart va realitzar un intens programa d’acompanyament psicosocial amb els nens i nenes supervivents al tsunami. El treball es va centrar en la zona costanera de Tailàndia més afectada pel desastre natural, la provincia de Phang-Nga.

Les intervencions es van dur a terme en dos espais diferents dins del districte de Takua Pa: el camp de refugiats aixecat amb ajuda local i internacional a la localitat de Bang Muang; i l’escola de Nam Kem, un poblat de costa completament arrasat per les onades.

 

A ambdós enclavaments Creart va organitzar durant 4 setmanes un programa diari de tallers d’acompanyament psicosocial mitjançant l’exposició plàstica amb l’objectiu urgent de paliar emocions com la por, la ràbia, la frustració i el dolor de la pèrdua. El dibuix obsessiu de les onades gegants destructives van anar desapareixent progressivament de les creacions donant pas a les flors, els somriures i un mar en calma.

 

Deixa un comentari