Iran

Donem suport a persones afganeses refugiades a l’Iran a través d’un dels programes d’educació de l’organització humanitària Norwegian Refugee Council al camp de refugiats de Rafsanjan, al sud-est del país.

 

En aquest context treballem en procesos centrats en la millora de les capacitats de grups de dones i formadores a través de l’art i la creativitat.

Els resultats més rellevants obtinguts estan relacionats amb l’assoliment del reforç de competències com la confiança, l’autoestima, l’apoderament i la pertinença a un grup heterogeni, d’una banda; i de l’altra, amb l’assimilació i integració de capacitats tècniques i psicològiques per a treballar amb grups de població infantil refugiada.

 

Per al grup de formadores, el resultat més important és la integració i col·laboració entre les persones participants en la formació, provinents de diferents ètnies amb serioses rivalitats i diferències culturals.

 

Deixa un comentari