Afganistan

Donem suport a persones afganeses desplaçades a l’Afganistan. Aquesta intervenció és un projecte polític que s’emmarca en les accions de Norwegian Refugee Council (NRC) pels refugiats i desplaçats afganesos.

 

Les accions a l’Afganistan es van dur a terme a Kabul, en un centre de l’organització local Woman and Children Empowerment Organization (WACEO), que treballa amb dones i nens/es. El centre està situat a l’àrea de Shari Kuna, a la ciutat vella, un enclavament que compta amb un historial d’alta criminalitat.

 

Treballem la millora de les capacitats d’un grup d’educadors i educadores a través de l’experiència artística i la creativitat.

Els resultats més rellevants obtinguts són l’assoliment del reforç de competències com la confiança, l’autoestima i l’apoderament, d’una banda; i de l’altra, amb l’assimilació i integració de capacitats tècniques artístiques i de suport psicosocial per a treballar amb grups de població infantil refugiada.

 

Deixa un comentari