Àmbit local

Treballem en àmbits formals i no formals, i amb diferents col·lectius.

En l’educació formal fem formacions de professorat i tallers amb infants a les escoles sobre provenció per a la resolució positiva dels conflictes i la construcció de pau i treballem en l’encaix de la proposta de Creart en les competències curriculars de la part d’educació en valors.

Dins de l’educació no formal, fem assessoraments tècnics i formacions en metodologies creatives i educació per la pau per educadors i educadores, així com tallers amb infància en risc d’exclusió social en centres d’acollida i centres oberts, i tallers sobre resolució de conflictes i justícia ambiental en espais de lleure infantil i juvenil.

Treballem amb aliança amb diferents entitats significatives del lleure educatiu, com l’Escola Lliure el Sol, en projectes d’aprenentatge servei, o la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) en el desenvolupament de programes a diferents esplais i mitjançant la formació d’educadors/es.

Estem consolidant l’educació per a la justícia global (EpJG), tant dins com fora de l’entitat. Fruit d’això és l’aliança amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat, que ens permet apropar l’EpJG al col·lectiu de mestres.

 

Deixa un comentari